DURAFLOW™ Fresh – SAVRŠENA SINTETIČKA VREĆICA ZA PRAŠINU

DURAFLOW™ Fresh je rješenje oblikovano u skladu s potrebama kupaca:

  • dulji vijek trajanja
  • za održavanje velike snage usisavanja sve dok se vrećica ne napuni do kraja
  • za bolju filtraciju, omogućuje zdraviju okolinu u domu

 

ZAUSTAVLJA NEUGODNE MIRISE 

Vrećica za prašinu DURAFLOW™ Fresh zadržava loše mirise (vonj) od smeća, znoja, dima cigareta, luka i češnjaka u vrećici. Vrećica za prašinu DURAFLOW™ Fresh sastoji se od tri sloja: sintetička tkanina spunbond – tkanina nastala ispredanjem taljevine – sintetička tkanina spunbond. Srednji sloj, odnosno tkanina nastala ispredanjem taljevine, nastaje dodavanjem agensa Tego-Sorb u taljevinu polipropilena. Agens ima odlična svojstva upijanja vonja i na taj način upija/hvata molekule lošeg mirisa u sloju tkanine nastale ispredanjem taljevine.

 

OMOGUĆAVANJE ZDRAVE OKOLINE

Visokokvalitetan materijal vrećice za prašinu DURAFLOW™ Fresh pruža optimalan protok zraka i kvalitetniju filtraciju od papirnatih vrećica za prašinu. Zbog toga su vrećice za prašnu DURAFLOW™ Fresh savršene za osobe s alergijama te omogućavaju zdraviju okolinu u domu. Zbog inovativne tehnologije brtvljenja možete na higijenski način ukloniti pune vrećice za prašinu. 

 

DO 50 % DULJA UPOTREBA

Vrećice za prašinu Synthetic DURAFLOW™ Fresh imaju 50 % dulji vijek upotrebe od običnih papirnatih vrećica za prašinu. To je zahvaljujući materijalu koji pruža vrećicama poboljšano zadržavanje prašine i u isto vrijeme sprječava smanjenje smanjenje snage usisavanja s punjenjem vrećice.