O proizvođaču Menalux

Menalux® je zaštitni znak prilagodljivog potrošnog materijala i dodatnih dijelova koje proizvodi Electrolux - jedan od najvećih svjetskih proizvođača kućanskih aparata. Menalux® je prisutan širom svijeta i posjeduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji ovih proizvoda.

Osim širokog i uvijek novog asortimana vrećica za usisač i dodatnih dijelova za sve marke usisača za prašinu trenutno na tržištu, Menalux® nudi potrošni materijal i dodatne dijelove za male kućanske aparate i bijelu tehniku, zadovoljavajući tako sve potrebe vezane za kućanske aparate u vašem domu.

Kvaliteta i novatorstvo oduvijek su bili naša pogonska snaga. Novi sintetički DURAFLOW™ Fresh materijal za vrećice za usisač pruža duži vijek trajanja uz uvijek visoku usisnu snagu iako se vrećica puni, kao i bolje filtriranje za zdraviju kućnu sredinu. Menalux® je prvi proizvođač sintetičkih vrećica za usisač kojemu je kvalitetu proizvoda ispitala Grupa TÜV Rheinland, a čije odobrenje predstavlja stvarnu garanciju kvalitete.

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – SAVRŠENA SINTETIČKA VREĆICA ZA PRAŠINU DURAFLOW™ Fresh je rješenje oblikovano u skladu s potrebama kupaca: dulji vijek trajanja za održavanje velike snage usisavanja sve dok se ...

KVALITETA POTVRĐENA U INSTITUTU TÜV

Menalux je prvi proizvođač sintetičkih vrećica za prašinu koji je ispitao kvalitetu svog proizvoda u institutu TÜV Rheinland Group; odobrenje tog instituta jamči kvalitetu.

Sustav boja Menalux

Brzo i jednostavno! Pronalaženje odgovarajuće vrećice za usisač predstavlja problem za mnoge ljude. Zahvaljujući Sustavu boja Menalux sada je to lako! Pogledajte koja je boja marke vašeg usisača za ...