Sustav boja Menalux

Brzo i jednostavno!

Pronalaženje odgovarajuće vrećice za usisač predstavlja problem za mnoge ljude. Zahvaljujući Sustavu boja Menalux sada je to lako! Pogledajte koja je boja marke vašeg usisača za prašinu.

Menalux je odredio i podijelio glavne marke usisača za prašinu u šest skupina. Svakoj skupini dodijeljena je određena boja i četveroznamenkasta šifra. Svako pakovanje ima svoju vlastitu četveroznamenkastu šifru koju je lako zapamtiti i naći među izloženim proizvodima.

Slika je primjer tražilice marke; navedene marke različite su od zemlje do zemlje.

Pronađite svoju vrećicu za prašinu jednostavno na izlogu

Omoti Menalux su na prodajnom mjestu izloženi s lijeva na desno, od manjeg prema većem broju šifre vrećica za usisač.

Rezultat toga je jedinstveno izlaganje svih šifara boja, čak i unutar pojedinog asortimana boje. Nakon što ste uočili boju koja odgovara marci vašeg usisača za prašinu i znate koji vam broj vrećice treba, na ovako organiziranom izlaganju Menaluxa naći ćete odgovarajuću vrećicu za usisač vrlo brzo i lako.

Poznajete marku i model vašeg usisavača

Potražite svoj čišći model na web-stranici proizvođača menalux. Odaberite kategoriju „dust bag“ (vrećica za prašinu) i zatim marku, seriju i model usisavača. Kliknite prikazanu vrećicu za prašinu i potražite odgovarajuću boju i referencu za vrećicu.

Ili

Potražite svoj čišći model na u priručniku za trgovinu ili pregledu marki i modela poredanima po abecedi; pored svog modela usisavača pronaći ćete odgovarajuću boju i referencu na vrećicu. Nakon toga odaberite odgovarajuću boju i pronađite svoju vrećicu za usisavač prema broju.

 

Upućeni ste i na drugu marku vrećica za usisać

 

U proizvođačevom pregledu vrećica naći ćete odgovarajući broj Menalux i šifru boje. Zatim potražite odgovarajuću boju i, slijedeći brojeve po redu, pronađite vaše vrećice za usisač.

Možete pronaći oznaku marke i modela za svoj usisavač na istražnoj strani usisavača.